Kennismaking

Wanneer U denkt dat er mogelijk een ‘klik’ is en Uw kindje hier op de goede plek zit, kunt U zich als eerste aanmelden bij Gastouderbureau Klaver. Aan hun geeft U door dat U graag een kennismakingsgesprek wenst te hebben met mij. Zij zullen U dan alle gegevens doorgeven zodat U een afspraak kunt maken om bij mij te komen kijken.

Een andere mogelijkheid is om via het contactformulier direct contact met mij op te nemen. De aanmelding bij Klaver volgt dan nadat U besluit dat Uw kindje hier daadwerkelijk een opvangplek gaat krijgen.

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, om eens een kijkje te nemen op de locatie waar Uw kind eventueel naar toe komt en alle vragen te stellen die U heeft over de gastouderopvang!

Aanmelden

Mocht U besluiten dat U Uw kindje hier geplaatst wil hebben, kunt U dit doorgeven bij Gastouderbureau Klaver. Zij zullen dan zorgen dat er voor de start van de opvang een aanmelding en koppelingsgesprek plaats vind. In dit gesprek is er de ruimte om alles over Uw kindje door te nemen. Bijv. Heeft Uw kindje last van een allergie? Waar moet ik rekening mee houden met bijv. voeding of slaapgewoontes? enz. Verder wordt er in dit gesprek een overeenkomst getekend.

Na definitieve aanmelding is er natuurlijk een mogelijkheid om Uw kindje een paar uurtjes te laten komen wennen.