Tarief

Voor de opvang van Uw kindje vraag ik een uurtarief van €5.25 Dit is excl. de kosten die het gastouderbureau nog vraagt. Voor de bureaukosten verwijs ik U graag naar gastouderbureau Klaver.

Inbegrepen in het uurtarief is fruit, broodmaaltijd, tussendoortjes en alle soorten drinken zoals sapjes, water, melkproducten en siroop. Ook worden bij de opvang de luierdoekjes, washandjes, slaapzakken enz verzorgd.

Wat U zelf moet meenemen zijn luiers, reservekleding, fles, fles en-/of borstvoeding en eventuele voeding bij allergieën.

Betaling

De betaling loopt via het gastouderbureau. Bij Klaver krijgt U een inlogcode voor hun webportaal. Hierin komen de uren die U heeft afgenomen te staan en deze worden aan het eind van de maand door mij verzonden. Als de uren dan goedgekeurd zijn door U als ouder, krijgt U van Klaver een factuur of wordt de factuur via automatische incasso geïncasseerd. Door Klaver worden de uren daarna aan mij uitbetaald.

Kinderopvangtoeslag

U komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, aangezien ik via een erkend gastouderbureau werk en ingeschreven sta bij het landelijk register Kinderopvang onder nummer 699120998. Welk bedrag U precies terug krijgt van de belasting is inkomensafhankelijk. Kijk evt hier voor op www.toeslagen.nl. Houd er rekening mee dat de toeslag zelf aangevraagd dient te worden en dat dit niet automatisch gebeurt!